Magazin online

De aproape 40 de ani crestem albine și ne străduim să le asigurăm condiții optime pentru a recolta nectar, care adus în stup și maturat se transformă în minunata miere.

Ca apicultori profesioniști observăm cu surprindere că natura a devenit neprietenoasă. Inversiunile termice intre vară și iarnă, perioadele continue de ploi urmate de luni intregi de secetă afectează culturile și în mod direct albinele, iar mierea se obține tot mai greu și cu costuri mai mari.

Pentru aceasta deplasăm albinele de la livezile de pomi fructiferi la câmpurile de rapiță; de la pădurile de salcâm la masivele de tei din Dobrogea și la lanurile de floarea soarelui din Bărăgan; de la pădurile și fânețele submontane la menta și flora spontană din Delta Dunării.

Apicultura este văzută din afara ca o poveaste frumoasă, în realitate, pentru apicultori, de multe ori mierea are un gust amar! Așteptări, multe speranțe, zile lungi de muncă in plin soare, nopti nedormite în care trebuie mutată stupina, dar peste toate rămâne speranța că Dumnezeu va plini truda noastră dăruindu-ne nectarul auriu, care parcă adună în fiecare picătură câte un strop din soarele verii.

Din ceea ce Dumnezeu a dăruit vă oferim și noi în magazinul apicol.

 

×

Contact Miere Sincera

× Contacteaza-ne